Khamis, 1 Oktober 2009

AiDiLFitRi De Gumpey


Salam lebaran, salam aidilfitri....... selamat hari raya maaf zahir dan batin di ucapan kepada semua warga Gumpey tidak kira dimana juga berada. Tidak kira kecil besar tua atau muda. hari raya mesti disambut meriah. Pada post "A
iDiLFitRi De Gumpey" pada kali ini, beberapa keping gambar yang sempat di rakam pada pagi hari raya akan di paparkan.

Diharapkan warga Gumpey yang tidak sempat balik beraya di kampung halaman yang di cintai ini, agar terubat sedikit dengan melihat gambar Majid Gumpey bersempena hari raya ini.

walaupun post ini simple dan tidak sepertinya. tetapi gambar-gambar yang ada membawa banyak makna kepada insan-insan tertentu.Susur masuk ke Masjid Darul Iman Kampung GumpeyMasjid Darul Iman Kampung GumpeyUcop , Day-Bit & Say-Pool (sebelum sembahyang raya)Sementara menunggu Solat Sunat Aidilfitri bermula.


" Berjarah" di Pagi Raya. Zie senyum Kambing.Merokok lok sebelum sembahyang. Sarip G, Bujang Jo, Ali S & Salihin J.Para jemaah sama-sama bertakbir........
Setelah selesai solat ada satu tempat yang akan dituji.......semestinya.......Inilah tempat wajib dikunjungi oleh pemuda-pemuda Gumpey tak kira siang-malam, pagi-petang, hujan-ribut dan sebagainya.Sah sempat posing dengan gaya pelik kat depan Bus Stand.Ucop ngan Suria posing depan Skuter barunya.Suria, Topok ngan Sam....leka memerhatikan Salihin molah lawak "kerak".


Say-Poll, Suria, Topok ngan Sam posing ala-ala kadar jak dan bosan duk lepak jak-jak.

Ada gik uka cdak tok lok, muka orang lain lu sik da lok.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

muka topok jak ada....org lain xdakah...

SAIFUL BIN ALI berkata...

topok nie pat mis muka nang dah sebati ngn Gumpey ya....

♥ AMOYELLA berkata...

BAJU PEPEL...hheheh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails